Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Όλα Για Όλα...Για τα παιδιά.!

Helloooo...buddies...Σάββατο εχθές και είχα την τιμή να πάω σε ένα πολύ ξεχωριστό event για τα 20 χρόνια  παιδικών καταστημάτων ρουχισμού. 

Στην εκδήλωση υπήρξαν τις πρωινές ώρες διάφορες δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους όπως κλόουν  και ζωγραφική προσώπου ενώ τους δόθηκε η ευκαιρία να εξερευνήσουν το κατάστημα μαζί με τις μητέρες τους και να βγούν φωτογραφίες δίπλα στον τεράστιο φουσκωτό baymax..(βλ.ταινία Big Hero Six )
Αυτό ήταν μόνο η αρχή...καθώς ο ήλιος άρχισε να πέφτει ( oύτε καν ) ο κόσμος μαζεύτηκε να απολαύσει δυο πραγματικά ταλέντα της ελληνικής μουσικής σκηνής..
Ναι καλά μαντέψατε  μιλάω για τον Μύρωνα Στρατή και τον Ησαΐα Ματιάμπα!!! Το αχτύπητο δίδυμο βρίσκεται σε περιοδεία και έκανε την τιμή να εμφανιστεί για μια και μοναδική φορά στο γνωστό εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Ξεσήκωσαν τα πλήθη με δικές τους επιτυχίες , μας έκαναν βόλτα απο τον Ροκ χώρο της μουσικής και μας θύμισαν πως είναι ένα πασχαλινό γλέντι αφού δεν ξέχασαν την μεγάλη επιτυχία Λυγαριά.
Στο τέλος της βραδιάς πήραμε και μια γεύση απο Locomondo , Μέλισσες αλλά και Σάκη Ρουβά !!!
      Δεν έπρεπε να το χάσει κανείς..Το θέαμα ήταν μοναδικό ! Μην φοβάστε έχει κι άλλες εμφανίσεις . Γι αυτό δίνουμε ραντεβού για το επόμενο live  αυτής της κυριολεκτικά όλα για όλα περιοδείας !!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου