Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

ΒΙΒΛΙΟ..ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ!!!

  Γεια σας παιδιά! Αυτή την εβδομάδα είπα να γράψω κάτι διαφορετικό. Σκέφτηκα να προτείνω δυο βιβλία.
    Αυτό τον μήνα γενικά διάβασα περίπου 5 βιβλία και  μπορώ να πω με σιγουριά πως ξεχώρισα κάποια.
    Σήμερα θα σας δείξω το inferno του Dan Brown..και το Kill and Tell της Linda Howard!
  Το inferno μιλάει για έναν καθηγητή που βλέπει οράματα και ακούει φωνές. Ξαφνικά ξυπνά στον θάλαμο ενός νοσοκομείου . Δεν μπορεί να θυμηθεί πως έφτασε εκεί ή τι είχε γίνει..
    Με τη βοήθεια της γιατρού Σιένα Μπρούκς μπλέκουν σε μια περιπέτεια στην Φλωρεντία.


Προσωπικά εμένα μου άρεσε πάρα πολύ ,το βρήκα αρκετά ενδιαφέρον και το συνιστώ. Έχει μέσα περιπέτεια και μυστήριο και  δεν το βαριέσαι εύκολα. Αυτό το συγκεκριμένο είναι στα Ελληνικά αλλά νομίζω πως μπορείς να το βρεις και σε άλλες γλώσσες.

Δεν είναι δικό μου αλλά ξέρω πως υπάρχει σε όλα τα μεγάλα βιβλιοπωλεία και επειδή δεν κυκλοφόρησε τώρα θα έχει πέσει και η τιμή του.
 Το επόμενο βιβλίο είναι πιο τολμηρή επιλογή διότι είναι γραμμένο στα αγγλικά και θέλει αρκετή υπομονή για να κάτσει κάποιος να το διαβάσει. Το βιβλίο είναι το Kill and Tell..και είναι γραμμένο με έναν τρόπο που θυμίζει ημερολόγιο.
  Κάθε κεφάλαιο είναι μια χρονική περίοδος ανάμεσα στον Dexter Whitlaw και την κόρη του Κaren.
    Διατυπώνονται και οι δυο πλευρές και ο χρόνος περνάει έτσι..Απο την μια πλευρά ο Dexter ο οποίος ειναι δολοφόνος σε ειδικές περιστάσεις και απο την άλλη η ανυποψίαστη κόρη που είναι νοσηλεύτρια.
  Το βιβλίο αυτό έχει πολύ μυστήριο αλλά βγάζει και ένα συναίσθημα. Δεν ξέρω αν πωλείται σε κάποιο βιβλιοπωλείο διότι είναι έκδοση του 1998 αλλά μπορείτε να το βρείτε στην δανειστική βιβλιοθήκη της Θεσσαλονίκης ή στο internet.
                  Αυτές ήταν οι δικές μου προτάσεις . Θα χαρώ πολύ να μάθω και τις δικές σας!!!

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου